Vilkår og betingelser for brug af Billiglejer ApS

1  Accept brugen af ​​Billiglejer ApS - Betingelser og vilkår

Din adgang til og brug af Billiglejer ApSs webside, er alene omfattet af disse vilkår og betingelser. Du må ikke benytte hjemmesiden til formål, der er ulovlige eller overtræder disse vilkår og betingelser. Ved at bruge webstedet, acceptere du fuldt ud de vilkår, betingelser og ansvarsfraskrivelser denne meddelelse indeholder. Hvis du ikke vil acceptere disse vilkår og betingelser, skal du straks stoppe med at benytte webstedet og forlade det.

Vi gør yderligere opmærksom på at varemærket billiglejer.dk er ejet af Billiglejer ApS.

2  Betalings detaljer

Ved at bruge et kreditkort (eller enhver anden betalingsform), skal du være ejer af kreditkortet. Du vil blive holdt ansvarlig for det køb du har foretaget med dit kreditkort.
Webstedets købspolitik er, at kunders minimumsbeløb i indkøbskurven, skal være på DKK 160,- ex. moms. for at kunne gennemføre et køb.

3  Rådgivning

Indholdet af Billiglejer ApSs websted, udgør ikke rådgivning og bør ikke påberåbes i at gøre eller afstå fra at gøre, nogen beslutning.

4  Ændret anvendelse

Billiglejer ApS forbeholder sig ret til: 
4.1 ændring eller fjerne (midlertidigt eller permanent) webstedet eller nogen del af det - uden varsel. Du bekræfter, at Billiglejer ApS ikke er ansvarlig overfor dig, for en sådan ændring eller fjernelse.
4.2 ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid, og din fortsatte brug af hjemmesiden efter eventuelle ændringer anses for at være din accept af en sådan ændring.

5  Links til tredjeparts websteder

Billiglejer ApS Website kan indeholde links til tredjeparts websteder, der kontrolleres og vedligeholdes af andre. Ethvert link til andre hjemmesider er ikke en godkendelse af disse websteder, og du anerkender og accepterer, at vi ikke er ansvarlige for indholdet eller tilgængeligheden af ​​sådanne hjemmesider.

6  Copyright

6.1 Alle ophavsrettigheder, er varemærker og alle andre immaterielle rettigheder på webstedet og dets indhold (herunder uden website design, tekst, grafik og alle de software-og kildekoder forbundet med websitet) ejes af eller er licenseret til Billiglejer ApS. Det må på ingen måde anvendes af andre end Billiglejer ApS. 
6.2 I adgang til Websitet accepterer du, at du vil få adgang til indholdet udelukkende til din personlige, ikke-kommerciel brug. Intet af ​​indholdet kan downloades, kopieres, reproduceres, overføres, opbevares, sælges eller distribueres uden forudgående skriftlig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten. Dette udelukker downloading, kopiering og / eller udskrivning af sider på webstedet til personlig, ikke-kommerciel brug i hjemmet alene.

7  Ansvarsfraskrivelse og begrænsning af ansvar

7.1 Websted leveres på en AS IS og AS foreliggende grundlag uden nogen repræsentation foretaget eller godkendelse og uden nogen form for garanti, om udtrykkelig eller stiltiende, herunder, men ikke begrænset til, stiltiende garantier for tilfredsstillende kvalitet, egnethed til et bestemt formål, ikke -krænkelse, kompatibilitet, sikkerhed og nøjagtighed. 
7.2 i det omfang loven tillader det, vil Billiglejer ApS ikke være ansvarlig for nogen indirekte eller afledte tab eller skade uanset (herunder uden begrænsning tab af forretning, muligheder, data, overskud ), der udspringer af eller i forbindelse med brug af hjemmesiden. 
7.3 Billiglejer ApS gør ingen garanti for, at funktionaliteten af hjemmesiden vil være uafbrudt eller fejl fri, at fejl vil blive rettet, eller at hjemmesiden eller den server, der gør den tilgængelig er fri for virus eller andet, som kan være skadelige eller destruktive. 
7.4 Intet i disse vilkår og betingelser skal fortolkes således, at udelukke eller begrænse ansvaret for Billiglejer ApS for død eller personskade som følge af uagtsomhed fra Billiglejer ApS eller at dets medarbejdere eller agenter.

8  Godtgørelse

Du accepterer, at holde Billiglejer ApS og dets ansatte og agenter skadesløse fra og mod alle forpligtelser, advokatomkostninger, skader, tab, omkostninger og andre udgifter i forbindelse med eventuelle krav eller handlinger anlagt mod Billiglejer ApS. 

Hvis nogen af ​​disse vilkår og betingelser skal være bestemt til at være ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndhæves uanset årsag af en kompetent domstol, så en sådan betingelse eller vilkår, skal udskilles, og de resterende vilkår og betingelser skal overleve og forblive i fuld kraft og virkning, og fortsætte med at være bindende og kan håndhæves.

9  Bytteforholdet, returret og gældende aflysninger

Vi er forpligtet til bytteforholdet, returret og gældende aflysninger samt rettigheder i henhold til dansk lov. Hvis du returnerer varer, skal du (forbrugeren) betale for forsendelsesomkostningerne forbundet med returnering af elementerne.

Der ydes ingen returret ved B2B salg.

10  Gældende lov

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark, og du underkaster sig hermed de danske domstole.

For yderligere oplysninger venligst e-mail vores webmaster